Knoll B.V.

WINTERBEURT ACTIE – ROBOTMAAIERS


Categorie:  Tuin & Park
woensdag 27 november 2019 om 16:32

De eerste (nacht)vorst heeft voorzichtig zijn intrede gedaan in ons land en de meeste tuinen worden winter klaar gemaakt.  Dit is voor ons het moment om u te adviseren om uw robotmaaier gereed te maken voor de winterstand. Een uitgelezen mogelijkheid om de machine voor te bereiden op het aankomende maai-seizoen 2020.

Klik hier om de mailing te openen met de servicetarieven en om uw machine per mail aan te melden!

Waarom een winterbeurt voor uw maairobot?
Een robotmaaier staat gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze zogenaamde winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de robotmaaier weer in gebruik stelt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden betreffende winteronderhoud. Besluit u om de machine zelf te onderhouden? Geen probleem, bekijk dan onze tips in deze mailing zodat uw machine ook op een juiste manier weggezet wordt.

Winteronderhoud ”Servicemodules 2019/2020”
Wij adviseren u als eigenaar van een robotmaaier om ook tijdens de winterperiode aandacht te besteden aan uw machine. Wij nemen u dit graag uit handen en bieden hiervoor drie service formules m.b.t. het winteronderhoud.

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief onderdelen en eventuele reparaties. In geval van hoog oplopende extra kosten (>€ 30,00) nemen wij vooraf altijd contact met u op.

LET OP! De STIHL & VIKING machines verkocht vanaf 2018 komen in aanmerking voor 5 jaar garantie. Deze garantie is alleen van toepassing wanneer jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd bij een erkende service dealer.