Gebr. Knoll

VACATURE! Monteur Tuin- en Parkmachines


Categorie:  Vacatures
dinsdag 9 november 2021 om 11:00

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden die energie krijgt van het sleutelen aan tuin- en parkmachines.
Ben jij die persoon? Lees dan snel verder!

Knoll B.V. verkoopt en onderhoud al ruim 65 jaar machines voor de agrarische- en tuin & park sector. Wij zijn een technisch bedrijf met veel vakmensen. Dit vertaald zich ook in onze informele en ‘’hands-on’’ bedrijfscultuur.

Binnen ons bedrijf zijn wij al ruim 40 jaar met veel passie specialist op gebied van bos-, tuin en parkmachines. Wij verkopen en onderhouden met trots machines van topmerken uit deze sector voor veel verschillende toepassingen.

Download onderstaande vacature voor meer uitleg over de werkzaamheden die je in deze functie gaat uitvoeren en wat je van ons mag verwachten.

>> Download vacature <<

Durf jij de uitdaging aan?

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die denkt dat hij/zij geschikt is voor deze functie. Ervaring is geen must, jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen!

Zie jij in jezelf de perfecte kandidaat of heb jij juist vragen of je wel voldoet aan onze wensen? Schroom niet om te informeren en neem contact op met Jarold Knoll van Knoll B.V. Ook een (leerling-) of beginnend monteur/specialist komt in aanmerking voor deze functie!

Bel, mail, WhatsApp of kom gewoon langs!

Contactgegevens:
Knoll B.V.
T.a.v. Jarold Knoll
Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst

Mail: jarold@knollbv.nl
Tel: 06-14690294