Knoll B.V.

VACATURE! Allround Servicemonteur – Mechanisatie


Categorie:  Vacatures
maandag 31 januari 2022 om 09:00

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden die energie krijgt van het sleutelen aan tractoren en machines.
Lees dan snel verder!

Knoll B.V. verkoopt en onderhoud al ruim 65 jaar machines voor de agrarische- en tuin & park sector. Wij zijn een technisch bedrijf met veel vakmensen. Dit vertaald zich ook in onze informele en ‘’hands-on’’ bedrijfscultuur.

Binnen onze afdeling Mechanisatie wij trots dealer van verschillende premium merken zoals bijvoorbeeld Massey Ferguson, Kuhn, Manitou en Sany. Met veel passie werken wij dagelijks aan het verkopen, onderhouden en repareren van diverse werktuigen welke ingezet worden voor agrarisch- of industriële toepassing.

Download onderstaand de uitgebreide vacature voor meer uitleg over de werkzaamheden welke je in deze functie gaat uitvoeren en wat je van ons mag verwachten.

>> Download vacature <<

Ga jij de uitdaging aan?

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die denkt dat hij/zij geschikt is voor deze functie. Samen met een enthousiast team van collega’s ga je samen de uitdaging aan om de beste service aan onze klanten te verlenen.

Zie jij in jezelf de perfecte kandidaat of heb jij juist vragen of je wel voldoet aan onze wensen? Schroom niet om te informeren en neem contact op met Jarold Knoll van Knoll B.V.

Ook een beginnend monteur/specialist komt in aanmerking voor deze functie!

Bel, mail, WhatsApp of kom gewoon langs!

Contactgegevens:
Knoll B.V.
T.a.v. Jarold Knoll
Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst

Mail: jarold@knollbv.nl
Tel: 06-14690294