Knoll B.V.

Het gebouw krijgt vorm, de staalconstructie wordt gebouwd! (#BouwUpdate 3)


Categorie:  Over ons
donderdag 22 november 2018 om 08:00

Op het moment van schrijven van deze update is de bouw in volle gang. Nadat wij enige tijd geleden in #BouwUpdate 1 & 2 geïnformeerd hebben over de voortgang van de werkzaamheden, willen wij door middel van deze nieuwe #BouwUpdate 3 jullie laten zien dat het nieuwe bedrijfspand echt vorm begint te krijgen! 

Vanaf de bouwvak is Bouwbedrijf Eikenaar B.V. nu werkzaam op onze nieuwe locatie aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst. In de eerste periode hebben de werkzaamheden zich voornamelijk in de grond bezig gehouden met het maken van de fundering. Na afronding van deze fase is fundering aangevuld, zijn de rioleringsbuizen aangelegd door Kooiker Installatie uit Staphorst, en nu is er begonnen met de staalbouw; de contouren van het pand worden zichtbaar! Sinds twee weken is er een montageploeg aanwezig en wordt er voortvarend gewerkt met het bouwen van de constructie en tegelijkertijd het plaatsen van de vloeren. Dit werk zal nog ongeveer ruim een week in beslag nemen (week 47) waarna begin week 48 de bovenloopkraan wordt geplaatst in de werkplaats, waarmee de staalconstructie staat.

Vervolgens zal dit jaar het dak nog op de constructie komen zodat het gebouw vanaf de bovenzijde dicht is. Bouwbedrijf Eikenaar is momenteel bezig met het metselen van kalkzandsteen blokken welke de muur vormen van de werkplaats en het magazijn.

De indeling van de verschillende ruimtes wordt op deze manier steeds beter zichtbaar. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de inrichting van de ruimtes, zodat alles geheel volgens schema verloopt.

Bijgaand treft u verschillende foto’s aan van de werkzaamheden aan de fundering. Blijf onze website en social media volgens voor de komende #BouwUpdates vanaf de bouwplaats.