Knoll B.V.

Nieuwe website van Gebr. Knoll is live!


Categorie:  Over ons
dinsdag 17 juli 2018 om 09:26

Vandaag is het zover; de nieuwe website van Gebr. Knoll is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen wij u graag uit een kijkje te nemen.

Zoals u kunt zien is de hele ‘look en feel’ van de site veranderd en hebben we bovendien deze aangepast aan onze ”nieuwe huisstijl”. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Geen overbodige informatie, geen technische details, maar veel meer gericht op de toepasbaarheid van Gebr. Knoll in de verschillende branches. Gericht op de klant die op zoek is naar een machine of service die Gebr. Knoll u kan bieden. De informatie wordt interactief ondersteund door plaatjes en video’s van ons uitgebreide leveringsprogramma.

Responsive
De gehele site is responsive ontwikkeld. Dit betekend dat de site zich moeiteloos aanpast aan het apparaat waarop de site bezocht wordt. Dus vanaf nu is de Gebr. Knoll website ook eenvoudig te lezen op uw mobiele telefoon of tablet. Daarnaast kunt u d.m.v. handige knoppen direct telefonisch contact met ons opnemen of eenvoudige een Whatsapp-bericht sturen.

Ook al vieren we vandaag de lancering van onze nieuwe site, natuurlijk is een site nooit af. In de komende maanden hopen we de site te optimaliseren en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Houd de site dus in de gaten en heeft u tips, laat het ons dan weten!


Foto's