Knoll B.V.

Nieuwbouw in Staphorst is gestart! (#BouwUpdate 1)


Categorie:  Over ons
zaterdag 13 oktober 2018 om 11:45

Met trots kunnen wij melden dat de bouw van ons nieuwe bedrijfspand aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst nu definitief van start is gegaan. Bouwbedrijf Eikenaar B.V. uit Meppel is enkele weken geleden gestart met de voorbereidingen en is inmiddels bezig met de fundering. 

Door middel van nieuwsberichten op onze website en verschillende social media kanalen (Facebook / Twitter / Instagram) zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen van de bouw.

De (strategische) keuze voor een geheel nieuwe locatie is gemaakt omdat onze huidige locatie in Rouveen geen mogelijkheden biedt tot uitbreiding. Ons nieuwe bedrijfspand zal voorzien zijn van een ruime werkplaats, inpandige machine opslag en grote showroom waarin we veel aandacht kunnen besteden aan een goede presentatie van ons volledige verkoopprogramma op gebied van mechanisatie, tuin & park en baling & wrapping machines.

De verwachting is dat we omstreeks mei / juni 2019 onze activiteiten kunnen verhuizen naar onze nieuwe locatie. Wat de voortgang hiervan betreft houden wij u graag op de hoogte door middel van deze #BouwUpdates.

Bijgaand treft u verschillende impressies aan van het uiteindelijke resultaat van ons nieuwe bedrijfspand. In de komende updates zullen we deze voorzien van diverse foto’s vanaf de bouwplaats.