Knoll B.V.

MF 7719 S wint Machine of the Year Award!


Categorie:  Mechanisatie
woensdag 27 februari 2019 om 17:24

Wij zijn trots te kunnen melden dat de nieuwe MF 7719 S is verkozen tot Machine of the Year 2019 in de “Categorie L” op de SIMA-beurs in Parijs en daarmee de hoogste plek in de categorie middenvermogen trekkers inneemt.

De nieuwe MF 7719 S, het topmodel van de middenvermogen MF 7700 S-serie, staat symbool voor de rechttoe-rechtaan ontwerpbenadering, die voldoet aan de nieuwe, strikte Stage V emissiewetgeving met een compact en effectief nabehandelingssysteem. Het systeem is ontwikkeld voor de gehele verwachte levensduur van de trekker en vereist geen andere aanpassingen aan de trekker.

Met zijn uitstekende vermogen-gewicht verhouding en indrukwekkend toelaatbaar totaalgewicht van 14 ton is de veelzijdige MF 7719 S specifiek ontworpen voor de hoge eisen van agrariërs en loonbedrijven van vandaag.

De MF 7719 S bruist van prestatie verhogende nieuwe kenmerken, zoals de Datatronic 5 touchscreen terminal. Deze dient niet alleen voor instelling van de trekker en MF Auto Guide automatische besturing, maar kan ook tot een veelomvattend systeem voor precisielandbouw worden uitgebouwd.

Francesco Quaranta, vicepresident Verkoop, Marketing en Product Management bij Massey Ferguson EME, is zeer verheugd dat Massey Ferguson deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. “Dit eerbetoon is een erkenning van ons streven naar het ontwikkelen van moderne, kostenbesparende en gemakkelijk te gebruiken trekkers en techniek die onmiskenbare voordelen voor onze klanten biedt.

Ik ben geweldig trots op ons hele team in Beauvais van productontwikkeling- tot inkoopafdelingen, maar ook die van productie, marketing, sales en klantenservice. Als team hebben zij allemaal bijgedragen aan dit enorme succes,” vertelt hij.

“Alle fabrikanten moeten zich aan deze wetgeving houden,” legt Quaranta uit. “Wat het verschil maakt, is hoe zij dat bereiken. Bij Massey Ferguson hebben we ervoor gekozen een systeem te ontwikkelen dat het gebruik van de trekker op geen enkele manier in de weg zit en waarbij ons geringe brandstofverbruik en ongeëvenaard zicht rondom behouden blijven.

Bij Massey Ferguson hebben we geluisterd naar onze klanten en bieden we nu de MF 7719 S als nieuw model in het zeer succesvolle MF S- serie programma aan.

Belangrijke kenmerken van de MF 7719 S:

  • Relatief compacte MF met zeer gunstig gewicht/vermogen; wielbasis van 288cm
  • AgcoPower motor, 6 cil, 6,6ltr, Stage 5 motor met vermogen 190/220pk EPM
  • Zware Dyna-VT continue variabele transmissie
  • 110 of 190 CCLS pomp met separaat hydrauliek reservoir, max 8 hydr ventielen, electonisch bediend, onafhankelijk, proportioneel; het hoogste hydraulisch vermogen in zijn klasse
  • Aftakas met 4 toerenkeuze; MF hefinrichting met hoogste hef vermogen in deze klasse
  • Bandenmaat 650/65R42, 710/60R42 of 710/70R38 banden af fabriek leverbaar

U leest meer informatie over de MF 7700 op onze website door hier te klikken.


Foto's