Knoll B.V.

Funderingswerkzaamheden vorderen! (#BouwUpdate 2)


Categorie:  Over ons
maandag 29 oktober 2018 om 16:35

Nadat wij enige tijd geleden in #BouwUpdate 1 geïnformeerd hebben dat de bouw van ons nieuwe bedrijfspand nu definitief gestart is, willen wij door middel van deze nieuwe #BouwUpdate 2 jullie op de hoogte brengen van de vorderingen tot op heden. Bouwbedrijf Eikenaar B.V. uit Meppel is enkele weken geleden gestart met de voorbereidingen en is inmiddels ver gevorderd met de fundering. 

Verschillende voorbijgangers stellen ons regelmatig de vraag wanneer het werk nu echt gaat beginnen, men ziet wel bouwvakkers lopen, maar de werkzaamheden zijn niet zichtbaar. Nou, wat dat betreft hebben wij goed nieuws; er wordt wel degelijk hard gewerkt! Echter vinden de werkzaamheden momenteel voornamelijk in de grond plaats, waardoor de voortgang hiervan van buitenaf voor voorbijgangers minder goed zichtbaar is. Wij hebben onlangs diverse foto’s gemaakt vanuit de lucht m.b.v. een drone. Hierop zijn de contouren van het nieuwe pand al duidelijk zichtbaar. Het beton storten heeft plaats gevonden in 3 fases.

Deze week (week 44) zal men bezig zijn met het metselen van kalkzandsteen blokken in de fundering en worden de rioleringsbuizen naar binnen gebracht. Vervolgens zal de fundering aangevuld worden door Aannemersbedrijf Engel B.V. uit Staphorst.

In week 45 wordt de staalconstructie geleverd en wordt aangevangen met de opbouw hiervan. Tegelijkertijd worden de vloerplaten geplaatst en begint het gebouw meer vorm en uitstraling te krijgen.

Bijgaand treft u verschillende foto’s aan van de werkzaamheden aan de fundering. Blijf onze website en social media volgens voor de komende #BouwUpdates vanaf de bouwplaats.