Hogedrukreinigers

Snelle en goede service
In de showroom hebben we een groot gedeelte van de professionele Kärcher machines uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u bij aanschaf van een professionele Kärcher machine bij ons terecht kunt voor gedegen advies en meestal kunt u de machine, bij aanschaf, direct meenemen. Onderdelen en accessoires zijn grotendeels uit voorraad leverbaar, zodat u altijd snel weer verder kunt.

Professioneel vs. Home & Garden
De professionele Kärcher machines zijn ten op zichte van de Home & Garden lijn, zoals de naam al doet vermoeden, uitgerust met professionele componenten. Het verschil wordt gemaakt in druk, wateropbrengst en inschakelduur. Dit betekent dat de professionele machines geschikt zijn voor lang en intensief gebruik.
In de hogedrukreinigers kunt u kiezen uit een koudwater hogedrukreiniger of een warmwater hogedrukreiniger. Feitelijk zijn de machines hetzelfde, behalve dat de warmwater reinigers uitgerust zijn met een ketel voor het verwarmen van het water.

Koudwater vs. warmwater
Warmwater reinigers zijn duurder in aanschaf, maar bieden veel voordelen t.o.v. koudwater reinigers:
Beter reinigingsresultaat, heet water maakt harde olie en vetten weer vloeibaar. In de levensmiddelenbranche kunnen eiwitten en vetten dankzij heet water heel effectief worden verwijderd.
Verminderd gebruik van reinigingsmiddelen, warmwater reinigt van zichzelf al beter en het verbetert de werking van zeep, waardoor er veel minder tot geen reinigingsmiddel hoeft worden toegepast.
Kortere droogtijd, door de warmte drogen de gereinigde oppervlakken veel sneller

In aanschaf en energieverbruik zijn de warmwater reinigers duurder, maar door toepassing van warmwater kan een tijdwinst worden behaald 35%, worden er betere reinigingsresultaten behaald en kunt u in veel gevallen de kosten van het reinigingsmiddel uitsparen.

Koudwater hogedrukreinigers:
> Superklasse
> Middenklasse
> Compactklasse
> Draagbaar
> Speciale klasse
> Verbrandingsmotor
> Universele apparaatreiniging
> Cage uitvoering
> HD-Trailer

Warmwater hogedrukreinigers:
> Superklasse
> Middenklasse
> Compactklasse
> Uprightklasse
> Speciaalklasse
> Verbrandingsmotor
> HDS-Trailer

Ultra hogedrukreiniger
> UHP compactklasse 

Stationaire hogedrukreinigers:
> Verwarmde olie / gas
> Onverwarmd
> Waterverwarmer

 

Foto's
Neem direct contact met ons op