Nat- en droogzuigers

Binnen het leveringsprogramma van Kärcher stofzuigers wordt het onderscheid gemaakt in 2 soorten nl: de ‘gewone’ stofzuigers en de nat-/ droogzuigers.
De professionele stofzuigers onderscheiden zich t.o.v. de Home&Garden lijn door kwalitatief hoogwaardigere componenten, langer snoer (grote actieradius), hogere zuigkracht, hoogwaardige filtering voor toepassingen in alle stofklasses, waaronder asbest en fijnstof.

“een stofzuiger is zo goed als zijn filter”

De ‘gewone’ stofzuigers vinden hun toepassing vooral binnenshuis, maar dan wel in een professionele toepassing. U moet hierbij denken aan: hotels, restaurants, cafés, bioscopen, (sport)scholen, winkels enz.
Deze zijn leverbaar in diverse modellen:

>  Ketelzuigers
>  Tapijtborstelzuigers
>  Batterijaangedreven zuigers
>  Elektrobezem

De nat-/droogzuigers vinden hun toepassing vooral in bouw, industrie en automotive. Deze beschikken in de meeste gevallen over de mogelijkheid om externe machines aan te sluiten op de stofzuiger. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor passend advies voor de aanschaf van de juiste machine voor uw toepassing. En wellicht neemt u deze gelijk mee naar huis, want wij hebben een groot gedeelte van het leveringsprogramma uit voorraad leverbaar. Ook hierin zijn diverse modellen leverbaar:

>  Tact klasse
>  Ap klasse
>  Standaard klasse
>  Speciale zuigers
>  Veiligheidszuigers

Foto's
Video's
Neem direct contact met ons op