Tuintractoren

Gemaakt om overal te rijden.

STIGA tuintractoren bieden hoge prestaties en zijn geschikt voor verschillende tuinen, groot of klein, complex of uitgestrekt, hellend of vlak, met verschillende eisen qua frequentie en maaisysteem. STIGA tuintractoren bieden een top maairesultaat dankzij het versterkte maaidek en de vrij draaiende messen. Kies naargelang het model voor zijwaartse uitworp, opvangen, achteraan uitwerpen of mulchen. U kunt uw STIGA tuintractor ook gebruiken als trekker voor een aanhangwagen, gazonroller, bladveger of strooiwagen. Zo geniet u ook buiten het maaiseizoen van het vermogen van de zitmaaier.

De STIGA Estate tuintractoren zijn ideaal voor grote grasvlakken waar opvangen een prioriteit is. Het aantrekkelijke design gaat hand in hand met comfort en hoogwaardige kwaliteit.

Met een STIGA Tornado kiest u voor een echte mulch tuintractor. Non-stop maaien zonder de grasopvangbak leeg te hoeven maaien of kiezen voor de zij-uitworp.

Tenslotte is de STIGA Combi tuintractor geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. De STIGA Combi geeft u de keuze tussen opvangen, mulchen, of uitwerpen.

Foto's
Video's
Neem direct contact met ons op