Maaiers

Iseki maaiers. Compact en duurzaam. Probleemloos maaien onder alle omstandigheden.

Met de maaiers uit de SXG-serie is Iseki erin geslaagd de meest recente maaitechnologie een erg compacte vorm te geven. In deze compacte machines gaat een groot vermogen schuil. Deze frontmaaiers zijn zeer geschikt voor zowel een klein grasperk als op een uitgestrekt terrein. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening wordt grasmaaien makkelijker dan ooit.

De Iseki frontmaaiers uit de SF- & SFH-serie zijn geschikt voor de grote oppervlaktes. Deze ideale machines voor gemeenten, hoveniers, bedrijven, de recreatiesector, scholen en industrieterreinen, kunnen intensief worden ingezet, ook in zware omstandigheden. Deze machines, uitgerust met dieselmotoren bieden de mogelijkheid om het gras op te vangen of te mulchen. Het vlakke vloergedeelte biedt de bestuurder maximale bewegingsvrijheid en een goede op- en afstap. De smalle stuurkolom geeft een uitstekend zicht op de frontwerktuigen zodat men zeer efficiënt kan werken.

De Iseki maaiers zorgen voor prestatie en comfort waardoor u gerust en met plezier de hele kunt werken met deze machines. Ook geïnteresseerd in een Iseki maaier? Bezoek dan de showroom van Gebr. Knoll zodat wij u hier meer over kunnen vertellen.

Foto's
Video's
Neem direct contact met ons op