Hooglosser en Turbocleaner

VOORSPRONG DOOR ERVARING

De DEZEURE hooglossers zijn toonaangevend als het gaat om bediening, veiligheid, duurzaamheid en minimale beschadiging van het (geoogste) product. Door verschillende soorten aanbouwdelen (Turbocleaner, Cascadeband, Glijgoot) is de DEZEURE hooglosser zeer breed inzetbaar. Daarnaast maakt de ruime keuze aan bakafmetingen en uitvoering dat de DEZEURE hooglosser volledig op uw wensen kan worden afgestemd.


MULTI INZETBAAR

Door de verschillende types bodemkettingen heeft u altijd de meest geschikte bodemketting voor uw product. Met de zogenaamde graanbodem is de laadbak van de DEZEURE hooglosser ‘graandicht’  en geschikt voor het vervoer van graan en bijvoorbeeld erwten.  De optionele aandrijving van één of meerdere assen maakt dat de DEZEURE hooglosser zelfs onder de zwaarste omstandigheden ervoor zorgt dat het geoogste product van het land kan worden gehaald.


STABILITEIT

De DEZEURE hydraulische driehoeksvering met optionele automatische vlakstelling vormt de stabiele basis tijdens het lossen. Tijdens het lossen worden de veercilinders geblokkeerd waardoor de laadbak veilig naar de lospositie kan worden gebracht waarbij de kans op instabiliteit minimaal is. De hooggeplaatste scharnieren van de laadbak beperken de schuinstand van de bodem in lospositie. Hierdoor verloopt het lossen van het product snel en efficiënt. Dit in combinatie met de spelingsvrije montage van laadbakcilinders zorgen voor een uiterst stabiele en veilige situatie bij het lossen.


SMARTLOADER

De SmartLoader voorkomt bedieningsfouten en zorgt voor een ongeëvenaard bedieningscomfort.Door automatische functies verloopt het lossen veilig en efficiënt terwijl de bestuurder volledige controle over het proces houdt. Het optioneel geïntegreerde weegsysteem maakt taakregistratie zeer eenvoudig. Daarnaast kan de SmartLoader met een radiografische afstandsbediening worden uitgevoerd waardoor het losproces van dichtbij kan worden geregeld. De GSM module maakt service support op afstand mogelijk waardoor u op maximale service kunt rekenen.

Foto's
Video's
Modellen
Type:Loshoogte:Afmeting:Aantal assen:Inhoud:
(Multi) Trans D204,5m7700 x 2300 x 1300mm (+400-600mm)21/2 trailer
(Multi) Trans D254,5m8700 x 2300 x 1100mm (+400-600mm)23/4 trailer
(Multi) TransMax4,5m9500 x 2500 x 1300mm (+400-600mm)31 trailer
Neem direct contact met ons op