Tawi 300 Inliner

Tawi 300 Inliner – ’s werelds enige inline perswikkelcombinatie voor vierkante balen

De Tawi 300 Inliner is de enige vierkante balenwikkelaar welke in combinatie met een vierkante balenpers gebruikt kan worden. Deze inline combinatie maakt het mogelijk om het persen en wikkelen van grote vierkante balen in één werkgang uit te voeren, dat is efficiëntie!

Deze machine kan in combinatie met alle merken en soorten vierkante balenpersen gebruikt worden. Ook kunnen diverse soorten balen gewikkeld worden door de 300 Inliner. Door middel van een trekhaak kan de machine in enkele minuten aan de pers gekoppeld worden. Om de capaciteit van de pers te evenaren is een Tawi 300 Inliner uitgevoerd met een eigen Hatz diesel powerpack, in combinatie met een eigen hydraulisch systeem wat zorgt voor een maximale capaciteit. Deze eigenschappen maken het ook mogelijk om de machine eenvoudig weer af te koppelen, zodat u ook weer alleen de pers in kunt zetten.

Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u tijd en geld kunt besparen? Laat u dan informeren over deze unieke machine welke een one-man operation mogelijk maakt en nieuwe mogelijkheden biedt in de wereld van vierkante balen wikkelen!

 

Foto's

Producteigenschappen

Unieke baaltransfer – overname in alle posities

Door de ingenieuze baaltransfer, speciaal ontwikkeld voor de Tawi 300 Inliner is het mogelijk om de geperste baal in alle posities te transporteren naar de wikkelaar.

Zodra een baal voorzien is van touwen wordt deze door de transfer tafel gericht naar de positie van de wikkelaar en wordt de baal overgedragen. Van hieruit vangt het wikkelproces aan. Stilstand is verleden tijd!

Eigen hydraulisch systeem – maximale capaciteit

Om de uitvoercapaciteit van de pers bij te houden, waaraan de Tawi 300 Inliner gekoppeld is, is gekozen voor een volledig eigen hydraulische voorziening. De machine is voorzien van een Hatz 3-cilinder dieselmotor, welke met behulp van een afstandsbediening gestart kan worden vanuit de tractor.

Deze motor is de krachtbron voor de oliepompen welke de hydromotoren voorzien van olie. Op deze manier kan de machine maximale capaciteit leveren voor de beste prestaties!

 

Eenvoudig aan- & afkoppelen

Door de aanwezigheid van een eigen hydraulisch systeem en de Hatz krachtbron is het mogelijk de machine in korte tijd aan- of af te koppelen. Door middel van de trekhaak, welke gemonteerd wordt aan de balenpers kan de machine in een handomdraai bevestigd worden aan iedere type vierkante balenpers zodat u snel aan het werk kunt.

Ook wanneer u alleen de pers als solo machine wilt gebruiken is het eenvoudig om snel de machine af te koppelen.

Zware componenten, robuuste machine

Alle componenten welke op de machine gemonteerd zijn zijn uitvoerig getest op duurzaamheid. Hierdoor zijn we er in geslaagd een een robuust concept samen te stellen met zware aandrijflijn, zoals bijvoorbeeld de aandrijving van de wikkelarm.

Tevens zijn hoogwaardige hydraulische componenten toegepast wat een bedrijfszekere werking van de machine garandeert.

Specificaties
Max. baalgrootteCapaciteitDiesel PowerpackHydraulisch systeem
120 x 90 x 180 cm.tot 80 balen/uurHatz 3-cilinderEigen hydraulisch systeem,
(BxHxL)32,8 kW silent pack100 ltr./min + oliekoeler
FoliestretchersWielenGewichtTrekhaak
2x 750 mm.560/60-22.54050 kg.Optioneel voor alle merken
Neem direct contact met ons op