Agronic MR 820 MultiBaler

Agronic MR 820 MultiBaler – bewezen techniek, prestatie(s) gegarandeerd!

Met een Agronic MR 820 MultiBaler koopt u ervaring en competentie in de wereld van MultiBalers. AGRONIC kent de eisen die de praktijk aan deze machines stelt. Met innovatieve systemen maken wij het mogelijk verschillende soorten vezelrijke materialen te comprimeren en te vormen tot een perfect gewikkelde ronde baal.

De Agronic MR 820 MultiBaler kenmerkt zich niet alleen door zijn eenvoudige opbouw maar ook door zijn lage vermogensbehoefte. De invoerbunker heeft een hoge doorzettingsvermogen en een precieze gewasinvoer voor een optimale verwerkingskwaliteit. Deze wijze van invoeren maakt het mogelijke diverse gewassen te verwerken tot ronde midibalen omdat de Agronic MR 820 MultiBaler de echte allrounder is met gegarandeerd een hoge baaldichtheid.

 

Foto's

Producteigenschappen

Variabele perskamer – eenvoudig alle materialen verwerken

De perskamer met variabele instelbare baalgrootte is uitgevoerd met een staaf-kettingelevator die diverse materialen doeltreffend verwerkt tot balen met een hoge persdichtheid.

Tevens zorgt het systeem voor absolute draaizekerheid, rustige loop en een lange levensduur.

Foliebinding – betere productconservering

Alle Agronic MultiBalers zijn standaard uitgerust met met foliebinding. Dit biedt voordelen. Zo wordt bij gebruik van mantelfolie de conservering van het silage verbeterd. Doordat de mantelfolie minder expandeert resulteert dat in een hogere baaldichtheid.

Ook op economische en ecologische aspect biedt mantelfolie zijn voordelen; net en folie hoeven niet meer apart gehouden te worden en de baal kan in één keer opengesneden worden met één soort afvalproduct.

Mobiel gebruik in het veld – in combinatie met hakselaar

Naast stationair gebruik maken de constructie en ontwerp-eigenschappen het mogelijk om de Agronic MR 820 MultiBaler ook in het veld te gebruiken in combinatie met een hakselaar.

Door de machine in het veld te gebruiken, vermindert het aantal transportbewegingen en ontstaat er tevens een efficiënt logistiek  proces.

Geïntegreerd retour systeem – geen verliezen

Agronic MultiBalers zijn standaard uitgerust met een geïntegreerd retour systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat tijdens het proces geen materiaal verloren gaat.

Een bodemelevator in combinatie met een horizontale vijzel brengen de verliezen tijdens het proces terug in de invoer bunker zodat het materiaal weer in het proces opgenomen wordt.

Automatische bediening en procesbewaking 

De machine is uitgerust met een volledig automatische besturing. Deze CANBUS sturen draagt zorg voor procescontrole tijdens het gebruik en geeft u informatie over de status van de verschillende processen.

Diverse talen zijn in te stellen wat het mogelijk maakt dat de machine door verschillende personen eenvoudig bedient kan worden.

Specificaties
BaalmaatBaalvolumeInhoud invoerbunkerBenodigd vermogen
85 x Ø 85-90 cm. 0,48 m3 - 0,54 m32,50 m370 Hp / 52 kW.
FoliestretchersWielenOpslag wikkelfolieOpslag mantelfolie
2x 500 mm.295/60-155 rollen1 rol
Neem direct contact met ons op