Agronic MR 1210 MultiBaler

Agronic MR 1210 MultiBaler – gemaakt voor succesvol gebruik, klaar voor iedere situatie!

De Agronic MR 1210 MultiBaler biedt u capaciteit. De basis van de machine is gelijk aan de Agronic MR 820 MultiBaler, echter is de samenstelling van deze machine ontworpen voor zwaardere omstandigheden. Met behulp van een automatisch proces verwerkt u met een MR 1210 MultiBaler verschillende gewassen in een handomdraai.

Agronic MultiBalers worden wereldwijd veelzijdig ingezet en moeten daarom voor de meest uiteenlopende toepassingsomstandigheden bij mais, gehakseld stro, TMR, bietenpulp of andere vezelrijke materialen perfect functioneren. De verstelbare baaldiameter in combinatie met een progressief persdruksysteem zorgt voor een vaste en vormstabiele baal.

Het innovatieve wikkelsysteem, ontworpen in combinatie met een geïntegreerd retoursysteem zorgt voor minimale verliezen en perfect gewikkelde balen. U levert een veelzijdig eindproduct met een veelzijdige machine; direct, eenvoudig en goed.

 

Foto's

Producteigenschappen

Variabele perskamer – eenvoudig alle materialen verwerken

De perskamer met variabele instelbare baalgrootte is uitgevoerd met een staaf-kettingelevator die diverse materialen doeltreffend verwerkt tot balen met een hoge persdichtheid.

De diameter van de baal is instelbaar van 100-115 cm. Dit in combinatie met en vaste breedte van 100 cm maakt het mogelijk afhankelijk van gewas en drogestof gehalte om balen tot 850 kg. te persen.

Ruime invoerbunker van 4,0 m3 met bodemketting

Met behulp van een ruime invoerbunker met een inhoud van 4,0 m3 is het mogelijk een continue proces tot stand te brengen. Tijdens het invoeren, reguleert de invoerschakelaar de gewasstroom richting de perskamer. Wanneer een baal gereed is, en de machine net of mantelfolie invoert kan de bunker blijvend gevuld worden. Zodra de perskamer weer leeg is start het invoeren van het gewas automatisch.

Eigen hydraulisch systeem inclusief oliekoeler

De machine is uitgerust met een dubbele oliepomp in combinatie met een ruim oliereservoir. Het bewezen voordeel van een aparte pomp voor het pers- en wikkelaargedeelte is dat hierdoor de oliestroom naar constant is, waardoor beide machine delen uiterst nauwkeurig en constant werken. Dit onafhankelijk van het motortoerental of de hydraulische capaciteit van uw tractor.

 

Foliebinding – voor de beste conservering

Bij het gebruik van foliebinding wordt de baal in de perskamer al
voorzien van éénzijdige klevende folie. In vergelijking met net biedt folie een luchtdichte afsluiting van de buitenkant van de baal.

Dit biedt de beste voorwaarden voor beste silagekwaliteit. Ook is de baal door de folie vormvaster. Het verwijderen van de folie is eenvoudiger en er is maar één soort afval.

Mobiel gebruik in het veld – in combinatie met hakselaar

Naast stationair gebruik maken de constructie en ontwerp-eigenschappen het mogelijk om de Agronic MR 1210 MultiBaler ook in het veld te gebruiken in combinatie met een hakselaar.

Door mobiel gebruikt vermindert het aantal handelingen en worden de balen minder getransporteerd, dit resulteert in een beter eindproduct en een efficiënter proces.

Logische comfort bediening – zorgeloos werken

De Agronic MultiBalers zijn voorzien van een comfortabele aansturing. De comfort computer registreert alle impulsen van de sensoren, informeert de bestuurder via de bedieningsterminal en stuurt alle arbeidsprocessen aan.

Dit ”slimme” systeem ontlast de gebruiker van de machine en zorgt voor plezierig een comfortabel werken.

Specificaties
BaalmaatBaalvolumeInhoud invoerbunkerBenodigd vermogen
100 x Ø 100-115 cm. 0,78 m3 - 1,04 m34,00 m395 Hp / 70 kW.
FoliestretchersWielenOpslag wikkelfolieOpslag mantelfolie
2x 750 mm.500/50-1712 rollen1 rol
Neem direct contact met ons op