Knoll B.V.

”CLENA Osmose Clean DI-System” voor het eenvoudig wassen en reinigen van uw ramen en gevels. Nu verkrijgbaar bij Knoll B.V.


Categorie:  Tuin & Park
dinsdag 8 september 2020 om 18:07

Eenvoudig en doeltreffend uw ramen en gevels reinigen? Ga aan de slag met het CLENA Osmose Clean DI-System!

Dit is reinigen met kraanwater zonder gebruik te hoeven maken van chemicaliën en zeep. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Knoll B.V. heeft dit product recent opgenomen in het verkoopprogramma van reinigingsmachines. Dit vormt een goede aansluiting met de mogelijkheden die we reeds kunnen bieden met Kärcher reinigingsapparatuur.

Hoe werkt het CLENA Osmose Clean DI-System?

Het kraanwater stroom in de kunststof cilinder en wordt hier omgezet in ”osmose-water”. Osmose-water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Osmose-water is vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium en organische vervuiling. Omdat osmose-water zo puur is, laat het geen vlekken en / of strepen achter. De reden waarom osmose-water zo goed schoonmaakt is omdat het een bijzondere eigenschap heeft. Het pure water komt tot in de poriën van het oppervlak. Hierdoor wordt het te reinigen object gewassen, wat een stralend resultaat achterlaat.

Toepassingen

– ramen van kantoren
– zonnepanelen
– damwandprofielen
– auto’s
– kozijnen
– boeiboorden
– motoren

U maakt geen gebruik meer van chemicaliën of zeep, een zéér milieuvriendelijk alternatief!

Wilt u zelf de kracht en eenvoud van dit systeem ervaren? Maakt dan gebruik van onze demo-unit en ervaar wat het effect van ”glanzend schoon” met u doet! Neem voor meer informatie contact op met Knoll B.V. of bezoek onze Tuin & Park Shop aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst!