Knoll B.V.

De nieuwe Massey Ferguson 8S-serie: nieuw tijdperk van ongecompliceerde, betrouwbare en connected tractoren


Categorie:  Mechanisatie
vrijdag 24 juli 2020 om 17:09

Massey Ferguson kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk van ongecompliceerde en betrouwbare tractoren introduceert, met een nieuw niveau van comfort en efficiëntie voor volledig smart en duurzame landbouw.

Ontworpen voor boeren door boeren, na zeven jaar testen over de hele wereld en uitgebreid klantoverleg, levert de MF 8S-serie precies wat gebruikers willen. Hoewel uitgerust met uitstekende specificaties, biedt het tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding door ervoor te zorgen dat eigenaren alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

“Ons visionaire concept van MF NEXT, voor het eerst getoond op Agritechnica in 2019, is nu realiteit”, zegt Thierry Lhotte, Vice President & Managing Director Massey Ferguson, Europa en het Midden-Oosten. “Afgelopen november vierden we de 50ste verjaardag van de maanlanding, wat het onmogelijke mogelijk maakte. Nu is het tijd om die visie te laten landen op aarde. We lanceren niet alleen een tractor, maar markeren ook een nieuw tijdperk voor ons merk. ”

Er zijn 4 volledig nieuwe MF 8S-serie tractormodellen die allemaal worden gekenmerkt door de unieke ‘ProtectU’-cabine- / motorinstallatie en een radicaal ”neo-retro”-ontwerp. Gebouwd op een wielbasis van 3,05 m bieden ze een maximum vermogen van 205 pk tot 265 pk, allemaal met een extra 20 pk van Engine Power Management (EPM).

Tegelijkertijd introduceert Massey Ferguson nieuwe, ongecompliceerde nummering. Als voorbeeld het model MF 8S.265: de 8 staat voor de serie, de S staat voor het specificatieniveau en de laatste drie cijfers zijn het maximale vermogen.

Maak kennis met meer dan alleen een tractor!
De lancering van de MF 8S-serie luidt een compleet nieuw tijdperk in voor Massey Ferguson en introduceert een verbeterde gebruikerservaring die de voordelen van connectiviteit en slimme landbouwtechnologieën omvat.

Om aan de vraag van moderne, duurzame landbouw te voldoen, combineert Massey Ferguson ultramoderne machines met een uitgebreide reeks volledig verbonden diensten om klanten te helpen hun bedrijf effectiever te beheren.

Financiën, verlengde garantie en gratis machines kunnen volledig in het pakket worden geïntegreerd. Met MF Connect Telemetry en het nieuwe MyMF Customer Portal (afhankelijk van de landen) kunnen gebruikers hun wagenpark beheren met MF cloudgebaseerde oplossingen.

“Dit volledig nieuwe ontwerp levert het volgende niveau van eenvoudige en betrouwbare tractoren waar operators om vroegen”, zegt de heer Lhotte.

De gebruikers vertelden ons dat ze een tractor nodig hebben die over de volgende eigenschappen beschikt; comfortabel, met ongeëvenaard zicht, efficiënt, gebruiksvriendelijk en slim. Massey Ferguson heeft direct op het punt gereageerd met de MF 8S en de bijbehorende services.

Virtual showroom

Klik op de link hier om binnen te gaan in de ”Virtual Showroom” van de MF 8 S.