Knoll B.V.

BORREL & BABBEL op 27 december 2019!


Categorie:  Over ons
maandag 23 december 2019 om 14:56

Knoll B.V. organiseert op vrijdag 27 december de jaarlijks terugkerende ”Borrel & Babbel”- show. Al reeds enkele jaren organiseert Knoll B.V. in de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw de ‘’Borrel & Babbel’’ huisshow. Een gezellig evenement voor jong & oud. Inmiddels traditie, alleen dit jaar op een nieuwe locatie en in een nieuw bedrijfspand.

Vrijdag 27 december 2019

De deuren staan open bij Knoll B.V. op vrijdag 27 december op de nieuwe locatie aan de Achthoevenweg 40 te Staphorst. Belangstellenden zijn welkom van 10:00 uur tot 22:00 uur.

In het gebouw en rondom op het buitenterrein staat een ruime selectie machines van leveranciers uit het verkoopprogramma van Knoll B.V. Denk hierbij aan de nieuwste tractoren en werktuigen voor agrariërs, (mini) shovels en kranen voor de groen- & industriesector en een breed assortiment voor particuliere gebruiker in de vorm van machines voor tuin- & park en reiniging. Bezoekers kunnen hier hun ogen uitkijken en zien waar de technologie tegenwoordig voor staat.

Onder het genot van een ‘’Borrel’’ een gezellige ‘’Babbel’’ voeren met het team van Knoll B.V. of andere bezoekers in een informele sfeer is de gedachte. Het bedrijf geeft bezoekers tevens de gelegenheid om het nieuwe bedrijfspand te bezichtigen die op 1 juli 2019 in gebruik is genomen. Bezoekers uit het hele land en zelfs internationaal weten Knoll B.V. te vinden op deze dag.

10% korting op showroom assortiment

Om de opening in 2019 nog eens extra te vieren zijn er gedurende deze dag verschillende acties, maar wordt er ook 10% korting gegeven op het gehele showroom assortiment! Wilt u voor het einde van 2019 investeren in een tuinmachine, of reeds oriënteren voor 2020 dan is dit een mooie gelegenheid om deze dag Knoll B.V. te bezoeken!


Foto's