Knoll B.V.

AGRONIC MultiBaler 1220 afgeleverd aan Vleesvee- en Handelsbedrijf Boersma & Pereboom


Categorie:  Baling & Wrapping
donderdag 3 oktober 2019 om 16:22

Op woensdag 02 oktober hebben wij een nieuwe AGRONIC MultiBaler 1220 afgeleverd aan Danny Boersma en Sander Pereboom. Beide heren runnen samen Vleesvee- en Handelsbedrijf Boersma & Pereboom aan de Meppelerweg 124 te Steenwijk.

Danny en Sander zijn bij Knoll B.V. gekomen omdat zij kansen en mogelijkheden zien in de groeiende markt van (mais)balen. Door aanschaf van de AGRONIC MultiBaler 1220 bieden zij vanaf heden de mogelijkheid om klanten te voorzien in de productie van ronde balen van diverse kort gesneden vezelrijke producten. Denk hierbij aan mais / TMR / pulp / gehakseld gras / gedroogde mest / zaagsel etc.

De AGRONIC MultiBaler 1220 is een nieuw model dat in 2019 door Knoll B.V. – Baling & Wrapping op de markt gebracht is. Inmiddels zijn meerdere machines onderweg naar klanten, echter heeft Vleesvee- en Handelsbedrijf Boersma & Pereboom de primeur in Nederland, de eerste machine is aan hen geleverd.

AGRONIC MultiBaler 1220

AGRONIC MultiBalers zijn ontworpen op basis van jarenlange ervaring. Diverse technische details maken deze machines betrouwbaar en duurzaam, resulterend in minder onderhoud en een langere levensduur per baal, wat uiteindelijk resulteert in een lager (kost) prijs per baal.

De AGRONIC MultiBaler 1220 is ten opzichte van zijn voorganger op diverse punten aangepast. Deze machine produceert nu (grotere) balen met een afmetingen van 1.00 mtr. x 1.00-1.20 mtr. (diameter variabel) waarbij afhankelijk van het product een baalgewicht van 750-900 kg. bereikt wordt. Tevens is het persdruk systeem aangepast. De baalmaat en druk kan nu eenvoudig digitaal gewijzigd wordt. Diverse technische aanpassingen dragen uiteindelijk bij aan een eenvoudigere en betrouwbare werking met een lagere kostprijs per baal.

Voor meer informatie over AGRONIC MultiBalers kunt u contact opnemen met Knoll B.V. in Staphorst.